POLITICA RETURNARE PRODUSE ACHIZITIONATE ONLINE   
In conformitate cu dispozitiile art. 9 din Ordonanta de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative („OUG nr. 34/2014”): Consumatorul are dreptul de a se retrage din contractul la distanta, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 30 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de catre consumator.
Clientii Allevio care achizitioneaza produsele noastre online, prin intermediul platformei www.allevio.ro, beneficiaza de o perioada de 30 de zile in care se pot retrage din contract, fara a fi necesara justificarea deciziei.Termenul de 30 zile se calculeaza de la data cand clientul a intrat in posesia fizica a produselor comandate.
Pentru a beneficia de dreptul de retragere, clientul are obligatia de a informa Allevio cu privire la decizia sa de retragere din contract in termenul mentionat anterior. Decizia de retragere se va comunica la adresa de e-mail: office@allevio.ro.
In urma exprimarii dreptului de retragere din contract pentru produsele achizitionate online, REFOCUS OFTA SRL  va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii REFOCUS OFTA SRL  de catre Client asupra deciziei sale de retragere din contract.
REFOCUS OFTA SRL  ramburseaza sumele platite de catre client folosind aceleasi modalitati de plata ca cele utilizate pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care clientul a fost de acord/a solicitat o alta modalitate de plata.
REFOCUS OFTA SRL  are dreptul sa amane rambursarea sumelor pana la data receptionarii produselor ce au facut obiectul vanzarii.

Exceptari de la exercitarea dreptului de retragere:
1.Produsele sigilate ce nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de catre client; (ex. lentile de contact), conform art. 16 punctul e) din OUG nr. 34/2014 (ex. Ambalajul lentilelor de contact, blisterelor si flacoanelor sunt deterioarate).
2.Produsele confectionate dupa specificatiile prezentate de client sau personalizate in mod clar (ex. produse efectuate pe baza de comanda), conform art. 16 punctul c) din OUG nr. 34/2014 (ex. Ochelarii de vedere realizati dupa prescriptie medicala); Pentru returul produselor achizitionate care indeplinesc conditiile legii prezentate mai sus, va rugam sa trimiteti e-mail pe adresa office@allevio.ro cu formularul de retur completat. Formularul de retur poate fi descarcat in mod gratuit de pe pagina noastra www.allevio.ro .


Descarca formularul de retur
To Top