Condiții de livrare si transport

Costuri livrare
Livrarea este gratuită dacă valoarea comenzii depășește suma de 199 Ron.
Dacă valoarea comenzii este mai mică de 199 Ron, costul de livrare prin curier este de 12 Lei pentru orice localitate din țară.

Modalități de livrare:
Livrare la adresa ta prin serviciul de curierat rapid FANCourier
Ridicare din Cabinetele Allevio

Livrare produselor se efectuează exclusiv prin intermediul firmelor de curierat rapid, iar aria de acoperire este națională. Produsele pot fi livrate oriunde în România, fără kilometri suplimentari.
Allevio își rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea clienților.
Produsele marcate cu „Livrare Gratuită” beneficiază de livrare gratuită oriunde în țară, indiferent de valoarea comenzii.

Timpul de livrare
Timpul de livrare se calculează pornind de la timpul de expediere și adăugând 1-2 zile lucrătoare.
Exemplu: Dacă pe pagina produsului este afișat ca termen de expediere chiar ziua în care plasați comanda, atunci livrarea se va efectua în 1-2 zile lucrătoare.
 Termenul de livrare este cel comunicat pe pagina produsului. Acesta este valabil de la data la care a fost efectuată confirmarea comenzii și include timpul în care comanda este procesată, produsele ajung în sediul nostru, dacă nu sunt în stocul propriu, și sunt predate curierului.
Timpul total de livrare poate fi influențat de diferiți factori externi companiei Allevio , cum ar fi curieri, furnizori etc.


Ambalare colete
Produsele livrate prin curier vor fi ambalate în cutii din carton rezistente la șocuri. Dacă la primirea coletului, acesta prezintă găuri, rupturi, sau conținutul acesteia pare rupt/deteriorat, vă recomandăm să refuzați primirea lui și să ne contactați telefonic sau prin intermediul mail-ului pentru a verifica starea coletului.

Produsele comandate vor veni însoțite de factura în original, certificatul de garanție/conformitate și alte materiale informative sau publicitare. Dacă factura sau unul dintre produse lipsește din colet, vă rugăm să ne contactați telefonic sau prin intermediul mail-ului pentru a verifica situația și a remedia problema.
To Top